Halfverhardingen van halfverharding.nl bieden veel voordelen ten opzichte van andere soorten halfverhardingen:

100% duurzaam,
Onze halfverhardingen zijn 100% duurzaam. Het bestaat voornamelijk uit natuursteen. Het materiaal wordt uit zichzelf na het aanbrengen zeer hard, het heeft een lange levensduur en is uiteindelijk volledig recyclebaar.

Geen onkruid
Doordat onze halfverhardingen veel kalk bevatten, heeft onkruid bijna geen kans. Chemische onkruidbestrijding is dus niet meer nodig wat voor ecologische duurzaamheid een voorwaarde is. Ook gladheid door algvorming komt bij deze halfverharding nauwelijks voor.

Zeer hard
Eenmaal aangebracht zijn onze halfverhardingen zeer hard en uitstekend te berijden met fiets of rolstoel. Auto's en onderhoudsmachines kunnen echter ook probleemloos gebruikt maken van deze halfverharding.

Onderhoudsarm
Onze halfverhardingen zijn onderhoudsarm. Ervaring heeft ons geleerd dat intensief gebruikte paden na een aantal jaren met enig onderhoud in optimale conditie blijven. Mocht er toch schade ontstaan dan is dit eenvoudig en zonder speciale apparatuur snel te herstellen. Middels een onderhoudscontract kunnen wij u garanderen dat het gebruik en uitstraling van het product in jaar tien nog gelijk is als jaar één.

Niet 'papperig'
Halfverhardingen van halfverharding.nl wordt niet zacht, ook niet tijdens langdurige regen. Ook heeft het product geen last van opdooi, wat vaak ontstaat na een vorstperiode.

Natuurlijke kleur
Halfverhardingen zijn in diverse kleuren te vinden. Maar altijd 'natuurlijk'. Omdat het voornamelijk bestaat uit natuurlijke sedimenten. De meest toegepaste kleuren zijn geel, grijs of rood. In diverse kleurschakeringen.